26-03-18

KVP GITS - BRIELEN 0-1

179849436.10.jpg

Na de 12 op 12 en met een thuiswedstrijd tegen Brielen, die laatste in de stand staat, en nog geen wedstrijd gewonnen had, waren we overtuigd van een vijftien op vijftien.  Maar daarmee is nogmaals bewezen dat alle wedstrijden moeten gespeeld worden.

Brielen begon het sterkst aan de wedstrijd, en kwam al te gemakkelijk 0-1 voor, door een dieptebal (randje buitenspel) en Kevin kon er maar met een klein handje niet genoeg bij. Wat een wake-up call moest zijn, gebeurde echter niet. We bleven prutsen, en al het goede van de voorbije weken was opeens weg.

In de tweede helft een lichte druk van ons, maar de bezoekende keeper pakte een mooie bal van Tom Galeyn,  Davy Vermeulen paste de deklat, en nogmaals Tom kreeg de bal niet in het doel, en dan voel je dat het moeilijk zal worden. Brielen speelde natuurlijk met een groot hart, en kreeg ook nog meerdere kansen.  Wij bleven maar meespelen met de lange bal, en combineerden op geen enkel moment, daardoor is de overwinning van Brielen zeken niet onverdiend te noemen.

Volgend weekend is het Pasen, en geen voetbalcompetitie (de beloften spelen wel). Na de prachtige vier weken, toch wel eens bezinnen en beseffen dat als we niet allemaal top zijn, we van iedereen kunnen verliezen.

 

 

 

Post een commentaar