15-02-18

KVP GITS - HOUTHUST 3-3

IMG_3643.JPG

179849436.10.jpg

Wedstrijdbalschenkers

WEDSTRIJDBALSCHENKERS

 

Op het einde van dergelijke wedstrijd, kan je je steeds de vraag stellen of we nu een punt gewonnen hebben of twee verloren.

We begonnen sterk aan deze wedstrijd, en het eerste kwartier stond er maar een ploeg op het terrein, het was dan ook niet verwonderlijk dat Davy Vermeulen een afgeweken bal kon binnen tikken. Maar geleidelijk aan verloren we de grip op de wedstrijd, en een iets beter technisch Houthulst kwam loeren. Toen Keven Vandewiele net niet hard genoeg kon weg boksen, stonden de bordjes weer in evenwicht. Beide ploegen kregen nog een paar kansen, maar nu konden de beide doelmannen redding brengen.

Hetzelfde spelbeeld in de tweede helft, en kansjes voor beide ploegen, maar scoren lukte geen van beide. In de 77' minuut zette Jan Hoornaert te laat zijn tackle in, en de scheids floot terecht voor strafschop. Deze werd hard binnen getrapt, en we stonden 1-2 achter. De weerbaarheid van Gits is op dit ogenblik echter groot, en in de 85 minuut een mooie voorzet van Jonas Thevelein, die knap werd binnen gekopt door Tom Galeyn, en iedereen tevreden met deze puntendeling. Maar drie minuten later scoorden de bezoekers nogmaals, en vreesden we een nederlaag tegemoet te gaan. Maar dit was zonder Tom gerekend. Tom werd mooi gelanceerd op de linkse kant, en werd in de laatste minuut de redder van Gits, door de 3-3 keihard in doel te schieten.

De commentaren zijn gesloten.