04-12-17

HANDZAME - KVP GITS 1-4

179849436.10.jpg

Verdiende overwinning van onze VP in deze zespuntenwedstrijd, al hadden we op de cruciale momenten een sterke Kevin Vandewiele nodig.

We begonnen sterk aan deze wedstrijd, en reeds na enkele minuten werd Tom Galeyn in het straatje gestuurd, en hij werkte mooi af. Niet veel later een prima voorzet van Jonas Thevelein naar de tweede paal, waar Tom kwam aangelopen, en de verdediger werkte de bal in zijn eigen doel. Handzame moest reageren, en nam de wedstrijd in handen. Enkele kleine schermutselingen waren het gevolg, tot Bart Degryse de bal tegen de arm kreeg en strafschop tegen. De keihard genomen strafschop werd echter met klasse uit zijn doel geranseld door onze Kevin Vandewiele. Maar toch kon Handzame terug komen na het openzetten van de buitenspelval bij ons die echter mislukte. Toch konden we nog voor de rust verder uitlopen toen Davy Vermeulen werd gepakt in de zestien, en Dennis Vervelghe de strafschop omzette.

In de tweede helft eenzelfde spelbeeld, de thuisploeg probeerde wel, maar wij kregen enorme kansen op de counter, deze werden niet altijd goed uitgespeeld. Op een van deze counter kon de ingevallen Lennert Vermeulen de bal afleggen aan de ook al ingevallen Mathieu Vancollie, en deze maakte er met een heerlijke knal 1-4 van. Tussendoor konden we zoals vaak rekenen op een zeer secure Kevin.

De commentaren zijn gesloten.