17-09-17

WESTROZEBEKE - KVP GITS 2-1

Onverdiende nederlaag, van onze VP dat iets te veel respect had voor Westrozebeke.

In de eerste helft had de thuisploeg het meeste balbezit, zonder echt kansen af te dwingen. De eerste mogelijkheid kwam er pas na een te korte terugspeelbal van Klaas Labaere, maar Kevin Vandewiele stond pal. Wij counterden gevat, en op een van deze counters werd Chesny Vandenabeele ten val gebracht en Siebe Decruw zette de strafschop perfect om. Westrozebeke was niet echt aangeslagen, en Baghdadi (de beste speler op het veld in de eerste helft), mocht al te gemakkelijk een persoonlijke actie afronden. 1-1 was ook de ruststand.

Pas afgetrapt in de tweede helft, en de thuisploeg mocht na een duidelijke buitenspel doorgaan en de 2-1 scoren. Westrozebeke viel stil, en we namen de wedstrijd in handen. We kregen een tweede strafschop, maar het duurde lang voor we deze mochten trappen, de bal bleef niet liggen op de stip, en Jonas Thevelein trapte de bal op de paal. 

Toch bleven we doorgaan, en vijf minuten voor affluiten zette Pieter Demaré, Jonas alleen voor doel, maar de scheids floot onbegrijpelijk voor een fout op Pieter, waardoor de kans weg was. In de laatste minuten waren en nog verschillende mogelijkheden voor ons, maar Bart Degrijse, Pieter Demaré, Ward Vandaele en vooral Nicolas Huyghe (van heel dichtbij), kregen de bal niet over de lijn, waardoor we een onverdiende nederlaag opliepen.

De commentaren zijn gesloten.