30-05-17

KVP GITS - D. BRUGGE 3-1 FINALE EINDRONDE

We gaan naar derde toe, was de meest gezongen zin donderdagavond. En ja, we zijn gelukkig. Na een eindronde waarin misschien niet de technische beste ploeg de finale won, maar zeker wel de ploeg met de meeste inzet en de meeste motivatie. 

Daring Brugge maakte het ons echten niet gemakkelijk. Reeds vanaf de aftrap speelden ze met vier spitsen om dat ene doelpunt van in de heenwedstrijd ongedaan te maken.  Blijkbaar waren die mannen nog iets beloofd van enkele andere ploegen, want hun inzet was veel groter dan in de heenwedstrijd.  Wij daarentegen waren zeer zenuwachtig, en kwamen nooit aan goed voetbal toe. Slechte passes, en veelal de lange bal waren eigen aan ons spel. Maar als de nood het hoogst is, dan staat Kevin wel in de weg. Die speelde een zeer sterke eindronde.  Toen Simen Depicker de lat op zijn weg vond, was Chesny Vandenabeele zeer goed gevolgd om de 1-0 binnen te koppen. Niet veel later een sublieme beweging van de ingevallen Kevin Versyck, en de 2-0 was een feit. Brugge kwam nog dichterbij, en speelde alles of niets, waar Jonas Thevelein van kon profiteren om de eindstand op het bord te schieten.

Proficiat aan de volledige ploeg voor hun inzet en het behalen van de winst in de eindronde. De sfeer was de laatste maanden optimaal, onze eigen jeugd kon bevestigen en leerde nog veel bij dit jaar, en via een paar goede versterkingen moeten we zonder probleem een vaste waarde in derde worden. Maar eerst gaan we een beetje genieten van de vakantie, die kort zal zijn.

2017-05-25 16.50.20 kopie 2.jpg

De commentaren zijn gesloten.