15-05-17

SK TORHOUT - KVP GITS

ZONDAG 14 MEI 2017     15.00 UUR

KVP GITS - SK TORHOUT

          TERUGWEDSTRIJD EINDRONDE

 

Zondag 14 mei, feestdag. Vandaag zetten wij alle moeders in de bloemen. Van harte proficiat met deze moederkesdag.

 

Ook willen wij van de gelegenheid gebruik maken om iedereen die dit seizoen op welke manier dan ook zijn medewerking gaf aan onze VP, zowel bij de jeugd als bij onze fanion, te bedanken, want het kan zijn dat dit de laatste wedstrijd is. (We hopen natuurlijk op nog één thuiswedstrijd). Ook de mensen die stoppen om welke reden dan ook, bedankt voor hetgeen u voor onze VP heeft gedaan. 

 

SK Torhout - KVP GITS 1-1  (Heenwedstrijd vorige week).

 

Torhout was het eerste kwartier heer en meester, en reeds na vijf minuten maakte Chesny een klein foutje op de doorgebroken Torhoutse aanvaller die alleen voor Kevin kwam, en de logische rode kaart kwam, waardoor we 85 minuten met 10 man verder moesten. Tot overmaat van ramp scoorde de thuisploeg nog uit deze vrije trap. Het was lastig in deze beginfase, en gelukkig was er een goede Kevin om voorlopig deze stand op het bord te houden. Maar de storm ging luwen, en Simen kreeg een reuzekans op de gelijkmaker, maar de thuisdoelman redde zijn poging. Niet veel later een afstandsschot van Jonas, dat lichtjes afweek op het hoofd van Bart, en de stand stond gelijk, tevens ook de ruststand.

In de tweede helft duwde Torhout ons terug. Veel meer dan verdedigen zat er niet in, maar de inzet en motivatie lag hoger bij Gits dan bij Torhout. Bart kreeg nog een tweede gele kaart, en we moesten de laatste minuten volmaken met negen spelers.  Grote kansen kwamen er echter niet meer, en moe, maar toch voldaan gezien de omstandigheden, gingen onze Gitse spelers van het terrein met een mooi gelijkspel.

 

Vandaag kan dus alle kanten uit, maar Torhout moet scoren, want wij hebben genoeg aan een 0-0.

 

We hopen op een sportieve wedstrijd, en dat de beste mag winnen.

 

Scheidsrechter :   REF : CORDIER ARJEN

                                    Lijnr 1 : DEZWARTE MICHIEL

                                    Lijnr 2 : DEGRAEVE NORDIN

 

Wedstrijdbal geschonken door :      Frederik Sap

Schepen van sport van Hooglede-Gits

 

Iedere dag een leuke post op 8830 via Facebook.

 

 

De commentaren zijn gesloten.