30-11-16

STEENBRUGGE/B - KVP GITS 1-3

Tegen deze jonge ploeg (gemiddelde leeftijd 17,5 jaar) hadden we het niet eenvoudig. Het eerste half uur was nog degelijk, met een open kans voor Pieter Demaré, en een doelpunt van Bart Degrijse op vrije trap van Kevin Versyck, maar daarna gingen we meespelen met de thuisploeg. Er moet gezegd worden dat de staat van het terrein degelijk voetbal moeilijk maakte, maar toch. 

In het begin van de tweede speelhelft, eenzelfde spelbeeld. Wij de betere ploeg, maar toch moesten we uitkijken voor de tegenprikken van de thuisploeg. Het was duidelijk dat we een tweede doelpunt nodig hadden om gerust te zijn, en dit kwam er niet. Een kwartier voor het einde kon Steenbrugge dan toch scoren, en ze geloofden in een stunt. Ze bleven vooruit voetballen, maar dit gaf ons ook kansen. Op een schitterende lange bal van Dennis Vervelghe kon Jonas al even mooi voorzetten, en stond Mahoney Deckmyn natuurlijk op de juiste plaats om de 1-2 te maken. Niet veel later werd Jean Louis Nollet "gepakt" in de zestien, en Jonas mikte de penalty binnen, 1-3 en wedstrijd gespeeld.

Gits speelde met :

Vandewiele, Catteeuw, Vervelghe, Huyghe, Vandenabeele, Degryse, Demaré, (45' Labaere),  Thevelein, Anraed, Deckmyn, (81' Nollet), Versyck, (65' Depicker),

Kwamen niet in actie :

Deceuninck,

De commentaren zijn gesloten.