20-11-16

KVP GITS - AARTRIJKE 3-1

Spannende wedstrijd om volgen, waarbij het openingskwartier voor ons was. Mahoney kon de bal net net controleren, of hij stond alleen voor de keeper. Aartrijke nam stilletjes weg over, en kreeg twee mooie kansen, maar schoot deze naast of over. Een schermutseling voor het bezoekende doel, waarbij de keeper de bal niet kon vasthouden, en Pieter Demaré tikte de bal over de lijn. Aartrijke was licht aangeslagen en niet veel later trapte Kevin Versyck een goede vrije trap en Mahoney Deckmyn kopte heel beheerst de 2-0 overhoeks binnen.

Pas afgetrapt in de tweede helft, en Chesny Vandenabeele kreeg een voorzet tegen de arm getrapt, en de scheids floot strafschop.  Aartrijke duwde door, en er was een goede Kevin Vandewiele nodig, ook ging er een bal tegen de paal, en gelukkig was Simon alert om een bal op de lijn weg te werken. We bleven echter gevat counteren, en kregen nu kans op kans. Simon Anraed en Pieter Demaré kwamen er heel dichtbij, en de pogingen van Jonas Thevelein lukten net niet, eentje landde net naast en eentje op de kruising. In de allerlaatste minuut scoorde Jonas dan toch de verlossende treffer, waarmee we een mooie overwinning boekten.

Gits speelde met :

Vandewiele, Bekaert, Vervelghe, Hoornaert, Vandenabeele, Degryse, Demaré, Thevelein, Anraed, (85' Devriendt), Deckmyn, (68' Labaere), Versyck, (82' Ketels),

Kwamen niet in actie :

Deceuninck,

De commentaren zijn gesloten.