15-11-16

DOOMKERKE - KVP GITS 1-1

Na de wedstrijd waren alle Gitse supporters het roerend eens, we hadden twee punten verloren, maar konden het niemand kwalijk nemen.

De volledige eerste helft was voor ons, op het moeilijk te bespelen terrein, waar er blijkbaar en voormatch was tussen twee teams konijnen, waren we duidelijk de betere ploeg. Mahoney kwam alleen voor de keeper, en scoorde, maar zijn doelpunt werd afgekeurd voor buitenspel. Niet veel later een schot van Mahoney dat werd afgeblokt, en deze bal belandde in de voeten van Peter Demaré die de 0-1 op het bord schoot. In het middenveld dolde Kevin Versyck met de tegenstrever, maar het tweede doelpunt kwam er niet.

Pas afgetrapt in de tweede helft, en Bart Degryse zijn knal zoefde net naast. De thuisploeg voelde dat ze ons niet konden verontrusten, en gingen vrij snel man op man spelen achteraan om op deze manier meer druk te zetten. Wij moesten van deze situatie profiteren, maar doelkansen voor Tom Galeyn en Mahoney Deckmyn werden knap gepakt door de thuiskeeper. Doomkerke creëerde geen enkele doelkans, maar op het einde van de wedstrijd controleerde Dennis Vervelghe de bal met de schouder, maar de scheids floot voor strafschop. Deze werd zuiver omgezet, en het was te laat om nog te reageren.

 

Gits speelde met :

Vandewiele, Bekaert, Vervelghe, Labaere, Vandenabeele, Degryse, Demaré, (72' Galeyn),Anraed, Deckmyn, Versyck, (80' Ketels), Depicker, (65' Catteeuw),

Kwamen niet in actie :

Deceuninck,

De commentaren zijn gesloten.