09-11-16

KVP GITS - LOMBARDSIJDE 1-1

speelkaarten.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        VRIJDAGAVOND 11 NOVEMBER OM 19 UUR               

               ZATERDAGAVOND 12 NOVEMBER                       

     PANNEKOEKEN-KAARTING - KANTINE KVP GITS           

 

WEDSTRIJDVERSLAG : 

Sterke start van onze VP met direct druk op het doel van de bezoekers. Een open doelkans voor Kevin Versyck werd afgeblokt, maar niet veel later kregen we een strafschop voor handspel in de zestien. Er volgde echter geen gele kaart voor dit handspel. Mahoney Deckmyn achter de bal, maar zijn poging strandde op de bezoekende keeper. Tot overmaat van ramp scoorden de bezoekers nog op een van de weinige counters. Op het einde van de eerste helft moest Simon Anraed ook nog een schot van op de lijn wegwerken.

In de tweede speelheft aanvankelijk eenzelfde spelbeeld, doch grote kansen bleven uit. Een tweede zuivere strafshop na haakfout op Kevin bleef uit. De scheids die voor beide partijen enorm veel miste, zag nu een lichte fout van Jan Hoornaert in onze eigen zestien, en floot nu wel  voor strafschop. De man in het zwart gaf Jan nu wel een gele kaart, en dit was zijn tweede, want ik de eerste helft kreeg hij ook geel voor een zeer lichte fout. Strafschop en we vielen met 10 man. Gelukkig kon Kevin Vandewiele een prima redding uit zijn mouw schudden en bleef het maar 0-1. Gits bleef erin geloven, en na een mooie voorzet van Jonas Thevelein kon Mahoney de bal in een tijd in de winkelhaak schieten. Simon Anraed en Bart Degryse bleven alle gaatjes toelopen, waardoor Lombardsijde niet kon doorduwen. Een gelijkspel was dan ook de juiste weergave van deze wedstrijd.

Zondag komt Pieter Demaré terug uit schorsing, maar zijn Jan Hoornaert en Jonas Thevelein geschorst.

Gits speelde met :

Vandewiele, Bekaert, Vervelghe, Hoornaert, Vandenabeele, Degryse, Thevelein, Anraed, (88' Devriendt), Deckmyn, (70' Labaere), Versyck, Depicker, (58' Ketels),

Kwamen niet in actie :

Deceuninck,

De commentaren zijn gesloten.