31-10-16

OEDELEM - KVP GITS 0-2

KAARTING OP 11 EN 12 NOVEMBER IN ONZE KANTINE  

KAARTING 11 EN 12 NOVEMBER

OEDELEM - KVP GITS 0-2

Uitstekende eerste helft van onze VP dat kansen creëerden via Mahoney Deckmyn, Pieter Demaré en Kevin Versyck, maar eigenlijk nog lang moest wachten op het openingsdoelpunt. Dit was echter zeker het wachten waard, want Jonas Thevelein scoorden "en volé" een prachtig doelpunt vanop ruim twintig meter. Simon Anraed dacht waarschijnlijk van ik kan dat ook, want niet veel later scoorde hij van op ongeveer dezelfde plek met een prachtig afstandsschot dat via de onderkant van de lat binnenging. De thuisploeg werd overklast, en Kevin Vandewiele moest slechts eenmaal in de voeten om averij te voorkomen.

Ook in het begin van de tweede helft kansen voor Gits. De pogingen van Bart Degrijse en Mahoney werden door de thuisdoelman gepakt, waardoor het spannend bleef, want wees gerust, Oedelem is geen slechte ploeg. Maar ons middenveld knokte voor elke bal, en achteraan werd er zeer weinig weg gegeven. De thuisploeg nam risico, en nog eenmaal moet Kevin op al zijn kunde beroep doen om een kwartier voor het einde een bal uit zijn doelvlak te zweven. onze counters bleven gevaarlijk, maar leverden geen doelpunten meer op, zodat de einstand 0-2 bleef, en we oprukken naar een derde plaats in het klassement. Deze prestatie vraagt bevestiging komende zondag tegen het eveneens sterk op dreef zijnde Lombardsijde. Iedereen op post.

Gits speelde met :

Vandewiele, Bekaert, Vervelghe, Hoornaert, Vandenabeele, Degryse, Thevelein, Anraed, Deckmyn, (80' Nollet), Versyck, (68' Ketels), Demaré, (70' Depicker)

Kwamen niet in actie :

Deceuninck,

De commentaren zijn gesloten.