10-10-16

KVP GITS - D. BRUGGE 1-3

Gelijkopgaande wedstrijd, maar als er een ploeg aanspraak maakte op de overwinning, was dit wel D. Brugge.

In het begin van de wedstrijd kwamen we het dichts bij de openingsgoal, toen Mahoney Deckmyn de pal trof, en Klaas Labaere (die iets later gekwetst uitviel) de rebound scoorde, maar werd afgefloten voor buitenspel. Nogal wat foutjes en slordigheden achteraan, en Kevin Vandewiele trapte een bal weg op de rug van een speler van Brugge, waardoor de bal in de voeten van een Brugse aanvaller kwam, en deze gemakkelijk kon scoren. D. Brugge was in deze periode duidelijk de betere ploeg, en mistte een aantal grote kansen. Toch kwamen we langszij, toen Pieter Demaré en mooi schot afvuurde na een geharrewar. Maar dertig seconden later stonden we weer achter, toen een bezoekende aanvaller met een simpele beweging onze volledige verdediging op het verkeerde been zette. 

In het begin van de tweede helft kregen we onze grootste kans, maar Pieter Demaré kreeg de rebound na een gelost shot niet onder controle, en de bal ging over. Wij probeerden wel, maar Brugge gaf eigenlijk geen grote kansen weg, en counterde regelmatig gevat. Een van deze counters leverde op het einde ook nog een doelpunt op, waardoor we met 1- de boot ingingen.

 

 

Gits speelde met :

Vandewiele, Bekaert, Vervelghe, Hoornaert, Demaré, Labaere, (35' Galeyn), Vandenabeele, Thevelein, D'Halewin, (72' Moerman), Deckmyn, Degryse, (46' Huyghe),

Kwamen niet in actie :

Deceuninck,

De commentaren zijn gesloten.