03-10-16

E BRUGGE - KVP GITS 0-4

Duidelijke en verdiende overwinning van onze Vp die het zichzelf gemakkelijk maakte door vroeg te scoren.

Het grootste gevaar zat hem in de onderschatting van de tegenstrever die nog steeds met nul punten stond. Maar we begonnen geconcentreerd aan de aftrap, en reeds na enkele minuten mocht Pieter Demaré een corner nemen, en deze werd aan de eerste paal binnen gekopt door Klaas Labaere.  Niet veel later een terechte gele kaart voor een thuisspeler, maar hij wou niet direct zijn nummer tonen, en kreeg er nog eentje bovenop, en mocht zich gaan douchen. De thuisploeg combineerde echter niet slecht, en bij ons verwaterde het spel een klein beetje. Gelukkig kon Kevin Vandewiele zich tonen door een schitterende trap uit zijn doel te zweven.

In de tweede helft stond er maar een ploeg op het terrein, en Mahoney Deckmyns speelde Mauris D'Halewin aan, die zijn man met brio uitschakelde en keihard de 0-2 lukte. Wedstrijd gespeeld, ook al maakten ze veel lawaai op dat pleintje naast ons. Een volgende vlotte combinatie tussen Mahoney en Mauris zorgde er voor dat de bal bij Jonas Thevelein terecht kwam, en de 0-3 was een feit. Toen de thuisploeg nog een bal te kort terug kopte, was Jonas er nu als de kippen bij, en schonk hij Mahoney ook zijn doelpuntje van de namiddag aan.

Gits speelde met :

Vandewiele, Bekaert, Vervelghe, Hoornaert, Demaré, Labaere, (Ketels), Vandenabeele, (78' Vanneste), Thevelein, D'Halewin, Deckmyn, Degryse, (60' Depicker),

Kwamen niet in actie :

Deceuninck,

 

 

 

De commentaren zijn gesloten.