26-09-16

KVP GITS - RUISELEDE 6-0

Foto 24-09-16 16 57 45.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrij gemakkelijke overwinning tegen een zwakke tegenstrever. In de eerste helft nog veel weerwerk van de mannen uit Ruiselede, maar Jonas Thevelein kon de ban breken met een licht afgeweken vrije trap en het openingsdoelpunt scoren. Daarvoor had Klaas Labaere al de score moeten openen, maar zijn kopbal ging net over, en ook Mahoney verslikte zich in de bal op een open doelkans.

Pas afgetrapt in de tweede helft, en Mahoney Deckmyn kon na een geharrewar de 2-0 maken. De ban was gebroken bij de bezoekers, en nu ging het heel snel. Een mooie lange bal van Jan Hoornaert en Mahoney maakte zijn tweede van de namiddag. Ook de 4-0 schreef Mahoney op zijn naam, na voorbereidend werk van Pieter Demaré en Jonas. Na een keiharde natrap op Pieter Demaré van één van de spelers van Ruiselede verwachtte iedereen de rode kaart, maar de scheids liet het bij geel, maar was wel het noorden kwijt. Hij strooide nu met de kaarten, en Nicolas Huyghe (die eerder ook al op de paal gekopt had), was hier het slachtoffer van, want hij kreeg tweemaal een gele kaart, en mocht gaan douchen. . De wedstrijd kabbelde verder, en Simen Depicker en nogmaals Mahoney dikten de score aan tot 6-0.

 

Gits speelde met :

Vandewiele, Bekaert, (78' Vervelghe), Huyghe, Hoornaert, Demaré, Labaere, Vandenabeele, Thevelein, (76' Anraed), D'Halewin, (54' Depicker), Deckmyn, Degryse,

Kwamen niet in actie :

Deceuninck,

 

De commentaren zijn gesloten.