20-09-16

SINT KRUIS BRUGGE - KVP GITS 3-1

Uitermate zwakke eerste helft van onze VP. We kwamen overal een stap tekort, en al het goede van vorige week was weg. Sint Kruis zat kort op de bal, en speelde als een echte 4de provincialer. Weinig voetbal, veelal de lange bal, en met een enorme inzet. Niet moeilijk dat we aan de rust 2-0 achter stonden, toen twee voorzetten al te gemakkelijk mochten worden binnen gekopt.

Een ander Gits in de tweede helft. Eindelijk een beetje voetbal, en de thuisploeg zakte in elkaar. Op een van de weinige tegenstoten viel een verloren voorzet dan ook nog een achter onze doelman binnen, die een voorzet verwachtte. We scoorden direct de 3-1 toen Mauris D'Halewin een vrije trap aan de tweede paal binnenschoot. We drukten de thuisploeg weg zonder echter grote kansen te creeren, en toen Pieter Casier nog uitviel met een knieblessure en de drie wissels opgebruikt waren, moesten we het einde afwerken met tien man, maar de score wijzigde niet meer.

Gits speelde met :

Vandewiele, Bekaert, Hoornaert, Demaré, Labaere, Vandenabeele, Anraed, (46' Depicker), Thevelein, (66' D'Halewin), Casier, Deckmyn, Versyck, (46' Degryse),

Kwamen niet in actie :

Deceuninck,  

De commentaren zijn gesloten.