13-09-16

KVP GITS - DUDZELE 4-1

Foto 10-09-16 17 58 17 (1).jpgMooie en verdiende overwinning van onze VP op deze zaterdag van Gits Kermesse.

Reeds van in het begin stond er een blok op ons veld. Sterke verdediging, mooi middenveldspel, en onze aanvallers lagen constant op de loer. We kregen al snel een aantal kleine gaatjes in de verdediging van Dudzele, maat de poging van Chesney Vandenabeele ging net voorlangs, en Jacob Bekaert kopte op de dwarsligger. Het duurde dan ook nog vrij lang voor de 1-0 op het bord kwam, maar deze was wel van mooie makelij. Balverlies bij Dudzele, en via tussenpoortjes Jonas Thevelein en Mahoney Deckmyn, kwam de bal bij Pieter Demaré, die beheert scoorde.

Ook in de tweede helft slechts een ploeg op het terrein. Mahoney draaide zich mooi vrij, en scoorde de 2-0. Niet veel later een van de mooiste aanvallen van de namiddag, en Simon Anraed stuurde Jonas het straatje in, maar deze werd hard gepakt in de zestien met een logische strafschop. Jonas kwetste zich hierbij, hopelijk zonder veel erg en moest de wedstrijd verlaten. Mahoney bleef rustig en scoorde de 3-0. Ook het vierde doelpunt was er eentje van onze spits die zijh wederom vrij draaide in het strafschopgebied, en met een loeier zijn derde van de namiddag binnen schoot. Jammer van dat ene tegendoelpunt, dat door de opeenstapeling van een aantal foutjes bij ons tot stand kwam. 

Prima partij van Gits dat volgende week naar eindrondekandidaat Sint Kruis trekt. Dit zal terug op zaterdagavond zijn om 17.30 uur.

Gits speelde met :

Vandewiele, Bekaert (68'Catteeuw), Hoornaert, Demaré, Labaere, Vandenabeele, Anraed, Thevelein, (65' Depicker), Casier, Deckmyn, Versyck, (80' Degryse),

Kwamen niet in actie :

Deceuninck,  

De commentaren zijn gesloten.