30-03-16

EMELGEM/KACHTEM - KVP GITS 1-3

Reeds na zes minuten mochten we juichen, toen Kenneth Vanfleteren een vrije trap van Klaas Labaere overhoeks kon binnenkoppen. Lang konden we niet genieten van deze voorsprong, want niet veel later werd een voorzet mooi binnen gekopt, en stonden de bordjes weer gelijk. Emelgem/Kachtem speelde met de wind in de rug, maar de kansen waren schaars, en zodoende gingen we rusten met een 1-1 stand.

Ook in het begin van de tweede helft kwamen we snel op voorsprong. Vital Deceuninck kraakte zijn schot, waardoor Kevin Versyck in balbezit kwam, en deze laatste schoot hem mooi binnen. Gits terug aan de leiding. Hoe meer het einde van de wedstrijd naderde, hoe meer de thuisploeg alles of niets speelde. Voor Gits was het pompen of verzuipen, maar de inzet zorgde er voor dat we de voorsprong niet weggaven. Meer zelfs, of een verre uittrap van Detlef Deceuninck kon Mauris D'halewin de plaatselijke doelman verassen met een geplaatste kopbal in de 90 ste minuut, en was de wedstrijd gespeeld.

Op deze manier doen we onze naam van "zwart beest" voor Emelgem/Kachtem alle eer aan, en zal dit de enige ploeg zijn in deze competitie waar we een zes op zes tegen haalden.

KVP GITS speelde met:

Detlef Deceuninck, Robin Catteeuw, Xander Demuynck, Pieter Demaré, Simon Anraed, Kenneth Vanfleteren, Pepijn Coolman, Kevin Versyck, (77' Gilles Moerman),  Klaas Labaere, Vittal Deceuninck, (74' Mauris D'halewin), Robin Depicker,

Kwam niet in actie :

Niek Persyn, Lowie Vandecasteele,

Commentaren

Kunnen 6/6 halen tegen dottenijs

Gepost door: K | 30-03-16

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.