21-03-16

KVP GITS - KANEGEM 1-0

Mooie overwinning voor onze VP waarin Vittal Deceuninck het enige doelmunt scoorde, en onze keeper Detlef Deceuninck de drie punten thuis kon houden.

Spannende eerste helft, waarin Kanegem iets meer kansjes kreeg. Een verdwaalde voorzet strandde op de paal, en twee grote mogelijkheden werden door Detlef subliem gered. Over de afwezigen gaan we niet spreken, want zij die op het terrein stonden toonden enorm veel motivatie en de wil om te winnen zat in ieder duel. 

In de tweede helft kon het alle kanten uit. Pieter Demaré werd vastgehouden door de keeper in de zestien, maar de scheids floot geen strafschop. Aan de overzijde was er nogmaals een ijzersterke Detlef nodig om de nul op het bord te houden. De ingevallen Joppe Declercq kon scoren bij zijn eerste baltoets, maar hij kreeg de bal niet in het doel gekopt. Niet veel later een grote kans voor Joppe, maar zijn poging strandde op de paal. Vital nam over, en schoot op doel, en zijn poging week af op een verdediger, en in het doel. Kermis in Gits. Maar nog een lange tien minuten. Iedereen streed voor elke vierkante centimeter, en na een viertal minuten overspelen, en nog een aantal hete standjes voor ons doel, konden we toch juichen, eindelijk nog eens een overwinning.

KVP GITS speelde met:

Detlef Deceuninck, Robin Catteeuw, Nicolas Huyghe, Pieter Demaré, Simon Anraed, Tom Diopere, Kenneth Vanfleteren, Pepijn Coolman,(70' Joppe Decercq), Klaas Labaere, Pieter Casier, Vittal Deceuninck, (79' Kevin Versyck),

Kwam niet in actie :

Niek Persyn, Lowie Vandecasteele,

De commentaren zijn gesloten.