21-02-16

KVP GITS - HULSTE 1-2

Dit was de wedstrijd van de laatste kans om nog in derde provinciale te blijven. Deze moest absoluut gewonnen worden en we begonnen ook sterk aan de wedstrijd. Het eerste half uur was volledig voor ons, met goed en verzorgd voetbal. Gilles Moerman kon rond het half uur Pieter Demaré bereiken, en deze scoorde de 1-0. Op dat ogenblik volledig verdiend. Maar jammer dat we na dit doelpunt in elkaar zakten, of was het Hulste dat kwam opzetten. De ruststand konden we bereiken met een voorsprong, en het geloof kwam terug.

Maar in de tweede helft kwam Hulste verder opzetten, en hun geloof in een goede uitslag was groter dan de onze. Via hun typische manier van spelen, gebaseerd op basis van inzet en kracht duwden ze ons terug. Op een van de vele vrije trappen scoorden ze al te gemakkelijk de gelijkmaker, en ze bleven doorgaan. In de laatste minuten van de wedstrijd konden ze zelfs nog de 1-2 scoren na een geharrewar voor ons doel. Vierde provinciale is zo goed als een feit.

KVP GITS speelde met:

Detlef Deceuninck, Kenneth Vanfleteren, Xander Demuynck, Chesney Vandenabeele, (45 Robin Depicker), Mauris D'halewin, (65' Dominique Rosicki), Dennis Vervelghe, Tom Diopere, Pieter Demaré, Simen Depicker, Klaas Labaere, Gilles Moerman, (60' Tom Galeyn), 

Kwam niet in actie :

Simon Anraed,

De commentaren zijn gesloten.