21-02-16

ARDOOOIE - KVP GITS 4-1

Pas afgetrapt, of de vervanger van de gekwetste Detlef Deceuninck, Jelle Vanacker kwetste zich ook op een onschuldige voorzet, waardoor hij de bal moest loslaten en Ardooie gestart met wind in de rug al te gemakkelijk 1-0 kon voorkomen. Gelukkig kon Jelle na de nodige verzorging verder spelen. Alsof dit nog niet voldoende was, deed de scheidsrechter ook nog zijn deel, en na een duidelijke buitenspel stonden we 2-0 achter. Op voetballend vlak waren we eigenlijk zeker niet de mindere, en Simon Anraed en Mauris D'Halewin deden meer dan hun deel op de zware maar toch bespeelbare grasmat. 

We dachten dat we met wind in de rug in de tweede helft nog een wedstrijd gingen krijgen, maar direct na de rust positioneel fout bij ons achterin en de thuisploeg stond 3-0 voor. We probeerden wel en kregen een paar halve kansjes maar scoren lukte niet. Integendeel, Ardooie kon op tegenaanval nog een vierde doelpunt maken. Gelukkig kon Gilles Moerman de pijn nog een beetje verlichten door een corner rechtstreeks binnen te trappen.

 

KVP GITS speelde met:

Jelle Vanacker, Kenneth Vanfleteren, Xander Demuynck, (58' Robin Catteeuw), Mauris D'halewin, (69' Pieter Casier), Dennis Vervelghe, Tom Diopere, Simon Anraed, Klaas Labaere, Gilles Moerman, Vittal Deceuninck, Robin Depicker, (83' Pepijn Coolman),

Kwam niet in actie :

Tom Galeyn,

 

De commentaren zijn gesloten.