08-02-16

LENDELEDE - KVP GITS 3-0

Gits startte tegen de wind in, en wou zo lang mogelijk de nul op het bord houden, maar reeds na elf minuten stonden we achter. Balverlies in het middenveld, en met één pas kon de Lendeleedse middenvelder hun aanvaller alleen voor Detlef Deceuninck zetten, deze werkte rustig af, maar had wel het geluk dat de bal tussen de benen van onze keeper ging. Niet veel later trapte Detlef tegen wind een bal in de voeten van een thuisspeler die simpel onze keeper kon lobben. We probeerden wel, maar tegen de sterke wind lukte niet veel, en veel lange ballen vlogen buiten. Gilles Moerman had de mooiste kans, maar kon net niet afwerken.

In de tweede helft een omgekeerd beeld, Lendelede controleerde en nu hadden wij meer balbezit. Maar grote kansen kwamen er niet. Verdedigend was Tom Diopere heer en meester zodat de thuisploeg ook niet aan ons doel kwam. De mooiste en grootste kan kwam er voor Vittal Deceuninck, maar zijn lob ging wel over de keeper, maar ook over het doel. Op het einde mocht de kleine thuisaanhang nog een juichen, want ze scoorden nog een derde doelpunt, maar volgens onze spelers duidelijk in buitenspel.

KVP GITS speelde met:

Detlef Deceuninck, Kenneth Vanfleteren, Xander Demuynck, (75' Mauris D'halewin), Dennis Vervelghe, Tom Diopere, Pieter Demaré, Simen Depicker, Klaas Labaere, Gilles Moerman, (50' Tom Galeyn), Vital Deceuninck, Dominique Rosicki, (50' Pieter Casier),

Kwam niet in actie :

Robin Catteeuw

De commentaren zijn gesloten.