25-01-16

KVP GITS - LICHTERVELDE 0-1

Spannende derby die eigenlijk geen verliezer verdiende, maar zoals reeds meerdere keren dit seizoen ging de tegenpartij met de drie punten lopen.

Weinig of geen studieronde in de eerste helft, en de beide doelmannen konden de kleine kansjes wegwerpen. Toch kregen wij de grootste kans in deze periode, toen Vittal Deceuninck na een schermutseling de bal binnen de kleine rechthoek in de voeten kreeg, maar zijn schot werd met een mooie beenveeg in corner verwerkt.

Ook het zelfde spelbeeld in de tweede helft, en het werd snel duidelijk dat de ploeg die scoorde met de drie punten ging lopen. Lichtervelde zag nog een poging op de lat gaan, en een tiental minuten voor tijd scoorde Cocquyt na de mooiste aanval van de namiddag. Wij probeerden nog, maar geraakten niet verder dan een paar slecht getrapte vrije trappen net buiten de zestien.

KVP GITS speelde met:

Detlef Deceuninck, Kenneth Vanfleteren, Xander Demuynck, Dennis Vervelghe, Tom Diopere, Robin Catteeuw, (74' kevin Versyck), Pieter Demaré, Simen Depicker, Gilles Moerman, Vital Deceuninck, Robin Depicker,

Kwam niet in actie :

Pepijn Coolman, Emile Coene, Niek Persyn,

De commentaren zijn gesloten.