17-11-15

KANEGEM - KVP GITS

Gestart met de wind in de rug was er in het begin van de wedstrijd weinig verschil tussen beide ploegen. Wij kregen de eerste grote kans, maar de poging van Robin Depicker werd door de thuisdoelman mooi gered. Kanegem had al eens van ver aangelegd, maar Detlef Deceuninck bracht redding, maar op een tweede poging, scoorde de thuisploeg de openingstreffer. Het spel bleef op en neer gaan, maar Kanegem scoorde toch de 2-0 toen een volledig vrijstaande speler alleen op Detlef afging en mooi afwerkte.

In de tweede helft slechts een ploeg op het terrein. Kanegem scoorde met de regelmaat van de klok, en wij blunderden bij bepaalde doelpunten er op los. Zo kwam de zware 6-0 op het bord, en is er voorlopig nog niet veel beterschap te merken. Wel zagen we een gretige Vittal Deceuninck en Jens Demeulenaere invallen, die de enige lichtpuntjes waren in deze tweede helft.

KVP GITS speelde met:

Detlef Deceuninck, Kenneth Vanfleteren, Xander Demuynck, Pieter Demare, Chesny Vandenabeele, Dennis Vervelghe, Tom Diopere, Simen Depicker, (55' Jens Demeulenaere),  Robin Depicker, (55' Vittal Deceuninck), Pieter Casier, Dominique Rosicki, (52' Gilles Moerman), 

Kwam niet in actie :

Klaas Labaere, 

De commentaren zijn gesloten.