10-11-15

KVP GITS - DESSELGEM 2-4

Laat het duidelijk zijn, Desselgem is een zwakke ploeg. Dat ze toch de overwinning haalden op onze VP heeft weinig te maken met voetbalkwaliteiten, maar wel met de inzet om te strijden voor de overwinning.

Normaal moeten we altijd winnen van dit Desselgem, maar de neuzen staan voorlopig niet meer in dezelfde richting. Individuele kwaliteiten zijn te weinig om te winnen als ploeg. Er is nog niets verloren, maar iedereen moet eens in de spiegel gaan kijken, en zich afvragen of hij op dit ogenblik voor 100 % voor KVP Gits speelt, want anders gaan we nog een lang en moeilijk seizoen tegemoet. We kunnen achteraan niet de nul houden, waardoor het zo moeilijk is om nog eens drie punten te halen. Alleen de spelers die op het terrein staan, kunnen hier iets aan veranderen. Aan de zijkant staan er alleen maar trainers die zeggen hou zij het zouden doen, maar daar halen we geen punten mee. 

Gelukkig is er zondag weer een wedstrijd, en kunnen we ons herpakken. Aan de groep om een passend antwoord te geven.

KVP GITS speelde met:

Detlef Deceuninck, Kenneth Vanfleteren, Chesny Vandenabeele, Stijn Vanneste, (72' Nicolas Huyghe), Dennis Vervelghe, Tom Diopere, Simen Depicker, Robin Depicker, Pieter Casier, Dominique Rosicki, (75' Pepijn Coolman), Vittal Deceuninck (70' Gilles Bryon),

Kwam niet in actie :

Xander Demuynck, 

 

 

De commentaren zijn gesloten.