19-10-15

HULSTE - KVP GITS

Zoals verwacht, kwam Hulste heel gedreven en met veel inzet voor de dag, maar veel voetbal zat er bij de thuisploeg niet in. Over de gehele wedstrijd konden ze maar enkele kansjes bij elkaar voetballen, maar toch zouden ze driemaal scoren. Wij daarentegen probeerden toch een aantal combinaties op de mat te leggen, en toen Pieter Casier mooi Robin Depicker voor doel zette, was de 0-1 een feit. Lang konden we daar niet van genieten, want dertig seconden later werd de nochtans dit seizoen zeer sterk spelende Kenneth Vanfleteren in de wind gezet, en de stand stond gelijk. We bleven net iets beter of Hulste, en na een vrije trap was er geharrewar voor het doel van de thuisploeg, en de ene verdediger schoot tegen een andere, en de bal verdween in doel. De goal werd door de scheids echter op Robin gezet die zwaar aandrong op deze fase. 1-2 was tevens ook de ruststand.

Eenzelfde spelbeeld in de tweede helft, maar weer kwam Huste op gelijke hoogte. Een zeer goed gegeven vrije trap werd voor de handen van Detlef Deceuninck door een volledig vrijstaande thuisspeler binnengekopt.  De ingevallen Filip Desmedt was er al heel dicht bij met een rake kopstoot, maar toch scoorde hij een mooi doelpunt toen Pieter Casier de bal doorkopte, hij snel aannam, weg draaide van zijn man en binnenschoot. Voor de derde maal stonden we op voorsprong, maar vijf minuten voor tijd was alles weer gelijk. Jens Demeulenaere ging al te gretig in duel, waardoor ze alle tijd hadden om voor te zetten. Detlef onder de bal, en aan de tweede paal werd de eindstand op het bord geschoten. Hulste was zeer tevreden met dit gelijkspel, wij hadden het gevoel dat we twee punten hadden weggegeven.

KVP GITS speelde met:

Detlef Deceuninck, Kenneth Vanfleteren, Stijn Vanneste, Dennis Vervelghe, Pieter DemaréTop Diopere, Klaas Labaere, (60' Jens Demeulenaere), Robin Depicker, Pieter Casier, Vittal Deceuninck, (80'Xander Demuynck), Dominique Rosicki, (45'Filip Desmet)

Kwam niet in actie :

 Thomas Decruy,

De commentaren zijn gesloten.