12-10-15

KVP GITS - LENDELEDE 0-1

Waarschijnlijk de beste wedstrijd van onze VP dit seizoen, die echter afgesloten werd met een nederlaag.

Lendelede startte verschroeiend, en de eerste 10 minuten waren volledig in hun voordeel. Ze dreigden, maar konden niet scoren. Net nadat het openingsoffensief was gaan liggen, openden ze toch de stand toen een voorzet van heel dichtbij werd binnen gekopt. Gits was niet aangeslagen, en nam de wedstrijd in handen. Drie grote scoringskansen kregen we nog. Eerst werd Filip Desmedt vrijgespeeld door Dominique Rosicki, maar zijn poging ging net naast. Robin Depicker en Pieter Demaré kwamen oog in oog te staan met de bezoekende doelman, maar deze redde telkens met brio. Wel moeten we zeggen dat ook Lendelede van dichtbij een reuzenkans over het doel schoot.

In de tweede helft stond er nog een ploeg op het plein. Gits domineerde maar kon geen enkele van de vele kansen benutten. We speelden man op man achteraan, en Lendelede loerde op de counter. Dit gaf natuurlijk ruimte, maar ook zij mistten de vele kansen. Suspense op het allerlaatste moment van de wedstrijd. Een aangeschoten bal werd oor de scheids beoordeeld als handspel, en we kregen een penalty. Klaas Labaere achter de bal, maar de sterke bezoekende doelman redde zijn poging, en nam de onverdiende drie punten mee naar Lendelede.

KVP GITS speelde met:

Detlef Deceuninck, Kenneth Vanfleteren, Stijn Vanneste,(75' Xander Demuynck), Dennis Vervelghe,  Pieter DemaréTop Diopere, Klaas Labaere, Robin Depicker, Filip Desmet, (56' Gilles Moerman), Vittal Deceuninck, Dominique Rosicki,

Kwam niet in actie :

 

 Thomas Decruy, Jelle Vanackere,

De commentaren zijn gesloten.