21-09-15

KVP GITS - AARSELE 2-5

Zwakke eerste helft van onze VP dat op alle vlak tekort kwam tegen de bezoekers van Aarsele. Vele duels werden verloren, weinig tweede ballen waren voor ons, en aan voetballen kwamen we helemaal niet toe, alleen maar lange ballen. De ruststand van 0-3 was dan ook niet meer dan een logisch gevolg. 

Een agressiever Gits in de tweede helft, en nu creëerden we kans op kans. Deze werden echter stuk voor stuk gemist. Zowel Tom Diopere, Robin Depicker, Pieter Casier en Vittal Deceuninck, kwamen er heel dicht bij, maar het doelpunt viel aan de overzijde. De bezoekers loerden alleen nog op de counter. Vittal kon dan toch minderen, maar de wedstrijd was gespeeld. Elke ploeg scoorde nog eenmaal in deze wedstrijd, voor ons was het Pieter Casier die de 5-2 binnen kopte.

Volgende week spelen we op zaterdagavond om 17.30 uur in Lichtervelde. Met de nodige agressiviteit van de tweede helft hopen we bij onze dichte buren om onze eerste punt(jes) te rapen.

KVP GITS speelde met:

Detlef Deceuninck, Kenneth Vanfleteren, Stijn Vanneste, Xander Demuynck, (55' Dominique Rosicki), Dennis Vervelghe, Jens Demeulenaere, (29' Pieter Casier), Pieter DemaréTop Diopere, Klaas Labaere, Robin Depicker, Vittal Deceuninck,

Kwam niet in actie :

Robin Catteeuw, Michiel Moeyaert,

De commentaren zijn gesloten.