07-09-15

KVP GITS - DOSCO BEVEREN 3-4

Spannende partij met weinig uitgespeelde doelkansen, maar toch werden er zeven doelpunten gemaakt. Dit kwam vooral door het falen en blunderen in de beide verdedigingen. Het begon bij Dosco, toen keeper en verdediger elkaar niet goed verstonden, en Simer Depicker de 1-0 kon scoren. Lang kon Gits echter niet genieten van deze voorsprong, want door zwak verdedigen bij ons kwam Beveren snel 1-1 terug. Gits was de betere ploeg, maar op een snelle uittrap van de bezoekende doelman gingen Stijn Vanneste en Thomas Decruy onder de bal door, en Vansteenkiste werkte mooi af, waardoor we op achtervolgen stonden. Nu wel een prima doelpunt van Gits, Simen zette mooi voor, en Robin Depicker kwam voor zijn man om de bal binnen te tikken. Net voor de rust het kantelmoment van de wedstrijd. Een fout op Simen werd bestraft met een strafschop, maar Robin zag zijn poging gered worden door de doelman die daarmee zijn foutje rechtzette. Onmiddellijk werd er afgefloten voor rust. 

Ook in de tweede helft bleven we blunderen. Stijn verloor zijn duel en Beveren mocht terug juichen, ze stonden 2-3 voor. Toch was de wedstrijd nog niet gespeeld. Stijn Vanneste zag zijn vrije trap op de lat uiteenspatten, maar de ingevallen Rosicki kapte zich mooi vrij, en schoot verrassend de bordjes terug in evenwicht. Ook de bezoekers kregen nog een geschenkje, toen hun flank vanuit buitenspelpositie mocht voorzetten, en de goed ingelopen Kuik zijn tweede van de namiddag binnenknalde.

KVP GITS speelde met:

Detlef Deceuninck, Kenneth Vanfleteren, Stijn Vanneste, Thomas Decruy, Pieter Demaré, Top Diopere, Klaas Labaere, Pieter Casier, (69' Dominique Rosicki) Simen Depicker, Vittal Deceuninck, (69' Gilles Moerman), Robin Depicker, (76' Michiel Moeyaert),

Kwam niet in actie :

 

Jens Demeulenaere,

De commentaren zijn gesloten.