18-05-15

KVP GITS - HULSTE SP. 2-1

 

2015-05-17%2017_05_20.jpg

WE GAAN NAAR DERDE TOE.

Veel volk, schitterende grasmat, en VAK C dat zorgde voor een gezellige sfeer, meer moest dat niet zijn op deze finaledag. Toen Robin Depicker na vijf minuten het straatje werd ingestuurd door Pieter Casier, was de 1-0 een feit, en kon het feestje reeds beginnen. Gits beperkte zich verder in de eerste helft, en Hulste kreeg een paar grote doelkansen, maar net zoals in de heenwedstrijd was afwerken een probleem voor de bezoekers.

Ook in de tweede helft hetzelfde spelbeeld. Gits controleerde en Hulste bleef de kansen missen, mede dank zij het puike keeperswerk van Detlef Deceuninck. Maar in de 85' maakte kwam Detlef niet gepast uit, en de stand stond gelijk. Zou het dan nog bibberen worden??  Gelukkig maakte Michiel Moyaert van de ruimte gebruik om Pieter Casier de 2-1 aan te bieden, en nu was het feestje pas echt vertrokken.

We geen naar derde provinciale, en hopen op een pak derby's met mogelijkheden als Hooglede, Beveren, Staden, Ardooie, Lichtervelde, Houthulst enz. Zou de bond dit aandurven om al deze ploegen in één reeks onder te verdelen??

Ploegopstelling :

Deceuninck, Vanfleteren, Vervelghe, Vanneste, Demaré, Demeulenaere, (60' Labaere), Demuynck,  Moerman, (65' Galeyn), Depicker, (65' Moyaert), Casier, Deceuninck V., 

Bleef op de bank :

 

Tack, Callewaert, Coolman, Huyghe,

 

Commentaren

proficiat met de promotie naar derde
jullie gaan dat goed doen hoor
ik wens jullie veel succes allezins
groeten van Olivier Luca uit Gits

Gepost door: olivier luca | 20-05-15

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.